Første arbeidsdag


Nå har jeg endelig ankommet Bergen og Snuppa etter å ha gledet meg altfor lenge, og det er først nå jeg føler at prosjektet mitt er i gang. Nå har jeg planlagt fire uker med intens jobbing for å gjøre Snuppa til den beste utgaven av seg selv. Dette står på listen: - Bytte ut 12 volts anlegget - Legge inn varmtvann og dusj - Bunnsmørning - Bytte pakning i akslingen som lekker - Høyttalere i cockpit - Pynting (farging av sprayhood, bilder, lamper, stearinlys, osv) Jeg hadde tenkt å lage listen i prioritert rekkefølge, men jeg ser at kanskje dusj og varmtvann ikke er priortert foran å tett lekkasjer. Sistnevnte på listen er vel mer fjolleri og ikke nødvendig for at Snuppa skal kunne gå framover, men likevel viktig for egen trivsel ombord. Og ikke minst det jeg gleder meg mest til.

Nå har jeg begynt å rive alt som kan rives for å komme fram til alle ledninger som strekker seg i hytt og pine bak platene i båten. Det er ca en million skruer og platene er hektet fast i hverandre som et vrient puslespill, så jeg har laget meg et skruesystem som jeg er svært fornøyd med:

Hver skrue til hver plate er tapet sammen med ducktape og en merkelapp som sier hvilken plate de hører til. Veldig fornøyd med eget system.

Er du i området og har lyst til å ta i et tak, er du hjertelig velkommen! Jeg spanderer pulverkaffe.

Klem fra Oda og Snuppa


0 comments

Recent Posts

See All