Én løsning = ti problemer


Dagen i dag begynte svært optimistisk. Dagen skulle gå til å fortsette å bytte ut 12 volts-anlegget, og vaske all glassfiber med salmiakk for å drepe all muggvekst og det var det. For å i det hele tatt komme til alle ledningene som går både i tak og vegger rundtom i båten, har jeg måtte skru bort alt av hyller, vegger og tak. Platene som gjenstod for dagens arbeid viste seg å sjule mer enn bare ledninger. Glassfiberen som er under teakdekket i cockpiten har en lekkasje som har råtnet opp hele glassfiberen til taket under. Alle andre problemene som har dukket opp den siste uken har vært mer enn overkommelige, men når selve glassfiberen ikke er på topp, som er selve båten, så er det veldig kjedelig. Teakdekket må antagelig fjernes og jeg må finne en måte å fikse glassfiberen på. Motivasjonen er for øyeblikket på minus hundre, men som alt annet kan dette også ordnes. Jeg går egentlig litt og venter på det problemet som skal hindre meg i å seile til Australia om tre måneder, men det skal ikke være dette! For å se positivt på det hele så får jeg 349,- for å levere tilbake teakoljen jeg kjøpte for å bruke i cockpiten.

Sett bort i fra denne pill råtne oppdagelsen har min far og jeg fått stålkontroll på alt av strøm ombord og sikkert kastet 20 ledninger som ikke endte noen steder. Og vi har fjernet en ubrukelig dieselvarmer for så å få plass til en varmtvannstank som kommer en gang i framtiden.

Morgendagen tenker jeg å bruke på å finne løsninger.

Klem fra Oda og Snuppa


0 comments

Recent Posts

See All