Cockpit til besvær


Det var vel egentlig i dag jeg hadde tenkt å flytte inn i ferdig oppusset båt, ta et glass vin og lese en bok om jordomseling på budsjett. Men ting tar så lang tid! Eller ting tar vel ikke lang tid, men hver gang jeg skal begynne på noe, finner jeg andre ting som også må fikses, og det tar lang tid.

Det som skjedde i stedet var at jeg, i samarbeid med mine søsken, startet et nytt prosjekt i cockpiten.

Ettersom teakdekket lekker som en sil og ødelegger alt innvendig måtte det selvsagt tettes igjen. Planen var i utgangspunktet å fjerne hver teakplate, tette lekkasjene og skru dem tilbake på plass. Noe som burde være relativt overkommelig. Vi oppdaget ganske raskt at platene var pillråtten og ikke så mye å samle på og endte opp med en haug med pinner i stedet.

Om noen vil ha gratis, ekslusiv ved til å fyre i peisen med, så ligger det en haug på Krokeide. Spørs om ikke pengene jeg sparte på akslingen må brukes på nye teakplater i stedet. <