Overveldende start


Natt til avreisedag ble siste flyttelass stappet inn i båten og seilene ble tatt på. Tidlig neste morgen kastet jeg loss fra Bergen klar for den lengste turen jeg har seilt alene noen gang. Båten var et fullstendig kaos uten like, men kroppen min var så rolig som den aldri har vært før. Slik er det fremdeles, 7 dager senere.

Dagene har bestått av stå opp tidlig, kaste loss, lage frokost og kaffe, nyte frihetsfølelsen, høre på glad-musikk, danse litt, kjenne etter på hvor heldig jeg er, lage middag, legge til kai rett før det blir mørkt, gå en tur, finne dusj, chille og sove. Dette livet gleder jeg meg til å bli vant med. Bare det å lage kaffe med en filterholder rett i koppen på 30 sekunder gir meg like mye glede hver eneste morgen. Det er jo helt genialt!

Det er ennå veldig mye som ennå ikke er på plass. Det ikke-eksisterende teakdekket i cockpiten lekker som en sil hver gang det regner og dette går ut over akterlugaren som nå fungerer som bod. Tec7 og ducktape har vært gode å ha på turen hittil. Nå håper jeg at jeg har funnet alle hull slik at jeg kan rydde på plass igjen kaoset dit det skal være og få orden i resten av båten.

Nå har jeg tilbragt helgen i Kristiansand for påfyll i sosialbanken. Ettersom jeg studerte her i to år var det utrolig hyggelig å treffe på kjentfolk. Planen før avreise i morgen tidlig er å tømme båten for vann, vaske, rydde og lage system! Nå ser det ut som at jeg får perfekt seilevind videre oppover mot Oslo.

Og så blir jeg så glad når dere sender meg meldinger!!! Tusen takk for all respons! Klem fra Oda og Snuppa


0 comments

Recent Posts

See All