Familiedugnad og premierefest


Forrige helg fikk jeg storfint besøk av mamma, pappa, søster, mormor og morfar, onkel, kusine og fetter. Det som er fint med min familie er at alle er god til forskjellige ting. Det ble en svært effektiv dugnadshelg med maling av skuteside, rydding og organisering, rekke-netting, høyttalere i cockpit og tette lekkasje i cockpit. Det viste seg at den jobben jeg begynte på hinn dagen var en to-mannsjobb så team Oda og pappsen fikset saken lett som en plett. Hyggelig fag og datter aktivitet her altså:

Etter en hel helg med rydding og stuing oppdaget jeg, ikke uventet, en ny lekkasje. Eksosrørene til en tidligere dieselvarmer hadde rustet i stykker og tar inn mengder med vann når båten krenger mot styrbord. Og jeg som aldri har skjønt hvorfor jeg har måttet lense ut 20 liter med vann etter hver seilas... Men de beste problemene er de man vet om og kan fikse! Nå begynner jeg å føle at jeg har en viss kontroll over egen skute.