En Yanmar solskinnshistorie


Tusen millioner hjertelig takk til alle som har bidratt med vipps, både små og store beløp! Jeg blir rørt, glad og setter så utrolig stor pris på at kjente og ukjente ønsker å bidra til mitt eventyr.

Etter en uke hjemme tok Kongelig Norsk Seilforening meg inn i varmen, og jeg fikk en veldig givende jobb: Seiltrener for barn. Sammen med en flott gjeng andre trenere hadde vi seilkurs etter skoletid og på kveldstid. Barna ble kjørt ut til Bygdøy i taxi rett fra skolen og fikk tilbringe to timer i optimistjoller. Det å se alle disse barna kose seg så mye i båt og gledesskrikene som fylte havnen da de fikk lov til å kullseile på slutten av dagen var så fint. Første kurset jeg var med på skulle barna seile to og to i jollene og øve på kryss og jibb. I en av båtene var det en jente helt alene, så jeg gikk bort å spurte hvem hun skulle seile med. ”Jeg liker best å seile alene, jeg.” Hun fikk en million stjerner i min bok. Luksusjobb det der altså! Mellom slagene polerte jeg båter og luket ugress. Helt topp!