Det beste med planer er at de endrer seg

June 27, 2016

Akkurat nå er jeg så sliten. Kroppen er full av alle slags tanker og følelser, og dagene går så fort! Når folk spør meg når jeg reiser har jeg nå byttet ut "1. juli" med "på fredag". Det er sykt! 

Jeg har så mye som må fikses, folk som skal treffes og en veldig givende jobb på Best Marin Oslo. Jeg lærer noe nytt hver dag, kommer på nye ting som må gjøres, og stryker ting av listen. Nå er det faktisk bare fire dager igjen til jeg reiser og jeg gleder jeg meg veldig til å komme meg avgårde, være ferdig med alle forpliktelser og bare være på havet. 

Reiseplanen har endret seg noe den siste uken

1. juli: Avreise fra Oslo 
3. juli: Tilbringe en uke på seil-loftet til Wind Design i Fredrikstad for å hjelpe til, lære og fikse det siste som gjenstår på båten
11. juli: Avreise Fredrikstad med kursen mot Kiel 
17. juli: Ankomme Kiel, ta fergen tilbake til Oslo 

18. juli: Jobbe på Best Marin Oslo 
1. august: BURSDAG!!! 
2. august: Ta fergen tilbake til Kiel og seile videre. 

 

Dette prosjektet mitt er jo helt drøyt, men herregud som jeg gleder meg! 

 

 


 

Please reload